Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Pileći ražnjići s rolanim tikvicama

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

30 min
  1. Piletinu narežite na kocke 3 x 3 cm, posolite i ostavite da se meso prožme desetak minuta.
  2. U međuvremenu, tikvice narežite na mesoreznicu da dobijete tanke trake.
  3. Na drvene štapiće naizmjence nabodite tri rolane tikvice i tri kocke mesa.
  4. Ražnjiće premažite uljem i pecite na roštilju s obje strane.
  5. Dekorirajte listićima francuskog peršina i poslužite uz kečap i majonezu.

Sastojci

Za 0 osoba
  • 800 g filea bijelog mesa
  • 300 – 400 g tikvica
  • sol
  • 100 ml maslinovog ulja
  • 100 ml kečapa
  • 100 g majoneze
  • 1 – 2 grančice francuskog peršina

Vino Krauthaker Chardonnay Rosenberg


0,75L

Temp. serviranja:
13-14ºC

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Extra djevičansko maslinovo ulje DESPAR, 1L

Ketchup blagi SPAR, 500g

Majoneza SPAR, 50%, 500g

Pileći file S-BUDGET

Sol SPAR Vital

Tikvice Natur*pur, 500g

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...