Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Sendvič s ploškama goveđeg odreska, špinatom i lukom

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

20 min
  1. Goveđi file pročistite od masnoće i žilica, narežite na 4 deblja odreska, posolite, potapkajte uljem, ispecite po želji slabo, srednje ili jako. Ostavite meso na toplom da se stabiliziraju sokovi, zatim ga narežite na tanke ploške. 
  2. Razrežite peciva i tostirajte unutarnju stranu. Luk narežite na kolute. Majonezu razmutite s mileramom i začinite solju. 
  3. Na donju stranu peciva stavite malo umaka, zatim ploške mesa i kolut, dva luka, začinite svježe mljevenim paprom, dodajte listiće špinata, završite umakom, poklopite i poslužite.

Savjet: Odreske ostavite na sobnoj temperaturi pola sata prije pripreme kako bi se temperirali.​

Sastojci

Za 4 osobe
  • 800 g goveđeg filea
  • 4 okrugla peciva sa sezamom
  • 150 g ljubičastog luka
  • 60 g baby špinata
  • sol, šareni papar
  • 50 ml maslinova ulja
  • 60 g majoneze
  • 60 g milerama

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Ljubičasti luk

Majoneza DESPAR

Salata baby špinat SPAR, 100g

SPAR PREMIUM extra djevičansko maslinovo ulje, 750ml

Začin šareni papar SPAR, 40g

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...