Pošaljite vaš omiljeni recept!
registracija
|
prijava
Tips&Tricks
Home of BBQ
Recepti
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Recepti
Pošaljite vaš omiljeni recept!
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tips&Tricks by Špiček
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Kategorija
(nije obavezno)
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
>Traži
Recepti
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tražilica
Vrijeme pripreme:
do 15 min
do 30 min
do 45 min
više od 45 min
nije bitno
Težina pripreme:
lagano
srednje
teško
VIDEO RECEPT
Po kategoriji:
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Po nazivu:
> Traži
Recepti
/
Juhe
Teleća ragu juha s tortellinima
Vaša ocjena:
4
Težina pripreme:
1
Vrijeme pripreme:
45 min
Crveni luk nasitno nasjeckajte i popržite ga na maslinovu ulju.
Meso narežite na kocke, veličine 1,5 x 1,5 cm, dodajte ih na luk i posolite.
Pirjajte, miješajući, 20 minuta pa dodajte nasitno nasjeckani češnjak i kratko ga pržite, samo da zabijeli. Dodajte koncentrat rajčice i upržite, a potom dodajte i upržite mljevenu papriku.
Potom dodajte pasiranu rajčicu i temeljac pa kuhajte na umjerenoj vatri dok meso ne omekša.
Pred kraj kuhanja provjerite okus, posolite ako bude potrebno, pa dodajte tortelline i skuhajte ih u juhi.
Pospite juhu nasjeckanim koromačem i poslužite.
Savjet
: Teletinu možete zamijeniti puretinom ili piletinom.
Sastojci
Za
4
osobe
600 g teleće plećke
200 g crvenoga luka
2 češnja češnjaka
50 g koncentrata rajčice
100 ml pasirane rajčice (passate)
20 g mljevene crvene paprike
60 ml maslinova ulja
250 g tortellina sa sirom
1 l mesnog temeljca
sol
nekoliko grančica svježeg koromača
Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:
Zatvori
Bio češnjak Natur*pur
Bio luk Natur*pur, 750g
Sol SPAR Vital
Teleći but
DESPAR PREMIUM Svježi tortellini sa sirom i ricotom, 250g
Pitanja i odgovori
Ukupno
0 pitanja
Učitaj više pitanja
Postavi
pitanje...
registracija
|
prijava
> Pošalji