Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Teriyaki ražnjići i povrće

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

40 min
  1. Zamutite umak od soje i sezamovo ulje, dodajte sitno ribani svježi đumbir i sitno sjeckani češnjak, promiješajte. 
  2. Meso narežite na kocke, dodajte u marinadu, promiješajte i pustite da se marinira najmanje 20 minuta. 
  3. U međuvremenu narežite kupus na rezance, a mrkvu na tanke štapiće. Krastavac prepolovite po dužini pa narežite na ploške, papriku narežite na trakice, luk na rezance. Meso nabodite na štapiće, pecite sa svake strane 4 – 5 minuta, poslužite vruće uz svježe povrće.

Savjet: Za dodatnu dozu egzotike u marinadu dodajte i teriyaki umak.​

Sastojci

Za 4 osobe
  • 900 g svinjske vratine bez kosti
  • 150 g kupusa
  • 150 g krastavaca
  • 150 g crvene paprike
  • 150 g mrkve
  • 100 g crvenog luka
  • 20 g mikrozelenja

Marinada:

  • 80 ml umaka od soje
  • 20 ml sezamova ulja
  • 10 g svježeg đumbira
  • 1 češanj češnjaka

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bijeli kupus

Bio mrkva Natur*pur

Krastavci Natur*pur

Soja sos DESPAR PREMIUM, 150ml

Svinjski vrat

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...