Pošaljite vaš omiljeni recept!
registracija
|
prijava
Tips&Tricks
Home of BBQ
Recepti
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Recepti
Pošaljite vaš omiljeni recept!
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tips&Tricks by Špiček
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Kategorija
(nije obavezno)
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
>Traži
Recepti
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tražilica
Vrijeme pripreme:
do 15 min
do 30 min
do 45 min
više od 45 min
nije bitno
Težina pripreme:
lagano
srednje
teško
VIDEO RECEPT
Po kategoriji:
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Po nazivu:
> Traži
Recepti
/
Vegetarijanska jela
Buddha zdjelica
Vaša ocjena:
5
Težina pripreme:
1
Vrijeme pripreme:
30 min
Kus kus prelijte kipućom vodom u omjeru 1 : 1,25, ostavite poklopljeno 5 minuta, začinite maslinovim uljem i posolite. Tikvice narežite po dužini na tanke ploške, posolite, popecite na maslinovom ulju, začinite svježe mljevenim paprom. Slanutak popržite na malo maslinovog ulja. Narežite rajčice i papriku na trakice.
Stavite na dno zdjelice nekoliko listova špinata, u sredinu stavite kus kus, okolo stavite slanutak, 3 – 4 rolice tikvica, papriku i rajčicu. Pikantirajte maslinovim uljem, pospite grubo sjeckanim lješnjacima, dodajte mikro zelenje i poslužite.
Savjet:
Umjesto lješnjaka možete koristiti indijske oraščiće.
Sastojci
Za
4
osobe
160 g kus kusa
300 g tikvica
200 g sušene rajčice
300 g svježe crvene paprike
600 g slanutka (kuhanog)
60 g baby špinata
80 g lješnjaka
20 g mikro zelenja
100 ml maslinovog ulja
1 žličica soli
svježe mljeveni papar – po želji
Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:
Zatvori
Bio cous-cous Natur*pur, 500g
Bio paprika crvena Natur*pur
Lješnjaci cijeli SPAR, 200g
Salata baby špinat SPAR, 100g
SPAR PREMIUM Sušena rajčica, 280g
Pitanja i odgovori
Ukupno
0 pitanja
Učitaj više pitanja
Postavi
pitanje...
registracija
|
prijava
> Pošalji