Pošaljite vaš omiljeni recept!
registracija
|
prijava
Tips&Tricks
Home of BBQ
Recepti
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Recepti
Pošaljite vaš omiljeni recept!
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tips&Tricks by Špiček
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Kategorija
(nije obavezno)
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
>Traži
Recepti
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tražilica
Vrijeme pripreme:
do 15 min
do 30 min
do 45 min
više od 45 min
nije bitno
Težina pripreme:
lagano
srednje
teško
VIDEO RECEPT
Po kategoriji:
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Po nazivu:
> Traži
Recepti
/
Vegetarijanska jela
Cannelloni sa špinatom i skutom
Vaša ocjena:
5
Težina pripreme:
1
Vrijeme pripreme:
40 min
Za nadjev možete koristiti svježi ili blanširani špinat. Svježi špinat nasjeckajte i povežite skutom (kravljom, kozjom ili ovčjom) ili blanširajte špinat 1 minutu pa ga ohladite i nasjeckajte te povežite skutom. Posolite nadjev i punite cannellone.
Jedan cannellone uzmite u ruku, otvor okrenite prema gore i punite ga pomoću dresir-vrećice. Nadjenute cannellone stavite u maslacem namazanu vatrostalnu posudu.
Od passate, maslinova ulja, soli i papra napravite umak i prelijte preko cannellona. Pospite naribanom mozzarellom i pecite na 200 °C 20 minuta.
Savjet:
U umak od rajčice dodajte i začine po želji.
Sastojci
Za
4
osobe
300 – 350 g cannellona
300 g špinata
300 g skute
400 ml passata rajčice
80 ml maslinova ulja
200 g mozzarelle
sol i papar
Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:
Zatvori
Extra djevičansko maslinovo ulje DESPAR, 1L
Kravlja skuta
Mozzarela S-BUDGET
Rajčica bio pasata Natur*pur,
Salata baby špinat SPAR, 100g
Pitanja i odgovori
Ukupno
0 pitanja
Učitaj više pitanja
Postavi
pitanje...
registracija
|
prijava
> Pošalji