Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Cannelloni sa špinatom i skutom

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

40 min
  1. Za nadjev možete koristiti svježi ili blanširani špinat. Svježi špinat nasjeckajte i povežite skutom (kravljom, kozjom ili ovčjom) ili blanširajte špinat 1 minutu pa ga ohladite i nasjeckajte te povežite skutom. Posolite nadjev i punite cannellone. 
  2. Jedan cannellone uzmite u ruku, otvor okrenite prema gore i punite ga pomoću dresir-vrećice. Nadjenute cannellone stavite u maslacem namazanu vatrostalnu posudu. 
  3. Od passate, maslinova ulja, soli i papra napravite umak i prelijte preko cannellona. Pospite naribanom mozzarellom i pecite na 200 °C 20 minuta.

Savjet: U umak od rajčice dodajte i začine po želji.​

Sastojci

Za 4 osobe
  • 300 – 350 g cannellona
  • 300 g špinata
  • 300 g skute
  • 400 ml passata rajčice
  • 80 ml maslinova ulja
  • 200 g mozzarelle
  • sol i papar

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Extra djevičansko maslinovo ulje DESPAR, 1L

Kravlja skuta

Mozzarela S-BUDGET

Rajčica bio pasata Natur*pur,

Salata baby špinat SPAR, 100g

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...