Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Fettuccine sa špinatom

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

20 min
  1. Tjesteninu skuhajte prema uputama na ambalaži. U velikoj tavi zagrijte maslinovo ulje, dodajte nasjeckani češnjak pa čim zamiriše dodajte špinat i promiješajte. Posolite, popaprite i dodajte 2 – 3 žlice vode u kojoj se kuhala tjestenina i kuhajte 3 minute. Dodajte ocijeđenu tjesteninu, posipajte peršinovim listom i naribanim parmezanom, dobro promiješajte, po potrebi još začinite i odmah poslužite.

Savjet: Za još kremastiju tjesteninu, u svaki tanjur dodajte žlicu mascarpone sira.​

Sastojci

Za 2 osobe
  • 200 g fettuccina
  • 200 g baby špinata
  • 2 režnja češnjaka
  • 2 žlice nasjeckanog peršinovog lista
  • 60 g naribanog parmezana
  • sol
  • papar
  • 3 žlice maslinovog ulja

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio korijen peršina Natur*Pur

Očišćemi češnjak Vrtovi Hrvatske, 200g

Salata baby špinat SPAR, 100g

Sir Grana Padano DESPAR, 100g

Sol SPAR Vital

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...