Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Filet losos pastrve sa salatom

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

25 min
  1. Kukuruzni kruh narežite na kockice, stavite u lim za pečenje i tostirajte 6 minuta na 190 °C. 
  2. Losos pastrvu narežite, posolite i pecite na ghee maslacu sa svake strane po 3 minute. Listiće badema tostirajte u suhoj tavi. 
  3. Očistite rikolu i radič, začinite solju, maslinovim uljem i jabučnim octom, dodajte krutone kruha i listiće badema. Pečeni filet stavite na tanjur, dodajte salatu i poslužite.

Savjet: Radič možete grillati nekoliko minuta za još bolji okus.​

Sastojci

Za 4 osobe
  • 800 g fileta losos pastrve
  • 120 g rikole
  • 120 g crvenog radiča
  • 150 g kukuruznog kruha
  • 40 g listića badema
  • 30 g ghee maslaca za pastrvu
  • 80 ml maslinova ulja
  • 15 ml jabučnog octa
  • sol

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Jabučni ocat S-BUDGET

Salata rukola SPAR, 100g

SPAR PREMIUM extra djevičansko maslinovo ulje, 500ml

Kukuruzni kruh, miješani, 500g

Salmonirana losos pastrva

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...