Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Kus kus s keljom pupčarom i grčkim jogurtom

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

25 min
  1. Skuhajte kus kus u posoljenoj vodi, začinite ga s pola količine maslinova ulja, pustite da se hladi. 
  2. Pupčar očistite, prepolovite i popecite na 20 ml maslinova ulja najprije prerezanu stranu pa onda okrenite, posolite. 
  3. U tanjure stavite hrpicu kus kusa, dodajte okolo pupčar i kolute ljubičastog luka, zatim natrgane listove radiča. Na vrh dodajte jogurt, čupavu salatu, začinite svježe mljevenim paprom, pikantirajte preostalim uljem, poslužite.

Savjet: Umjesto kus kusa možete koristiti i žitarice po izboru.​

Sastojci

Za 4 osobe
  • 200 g kus kusa
  • 400 g kelja pupčara
  • 80 g čupave zelene salate
  • 100 g ljubičastog luka
  • 50 g radiča
  • 400 ml grčkog jogurta
  • 80 ml maslinova ulja
  • sol, papar

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio cous-cous Natur*pur, 500g

Grčki jogurt SPAR, 1kg

Kelj pupčar

Ljubičasti luk Vrtovi Hrvatske

Začin šareni papar SPAR, 40g

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...