Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Povrtni ražnjići

Vaša ocjena:

3

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

20 min
  1. Tikvicu i patlidžan narežite na ploške (oko 1 cm), a paprike na deblje rezance.
  2. Na štapiće za ražnjiće naizmjence nižite patlidžan, tikvice, rajčice, masline i narezane paprike. Lagano ih pouljite i ispecite na roštilju.
  3. Pečene ražnjiće stavite u veću posudu, lagano posolite i popaprite, zalijte ostatkom maslinova ulja i držite poklopljeno do posluživanja.

Sastojci

Za 6 osoba
  • 1 crvena paprika
  • 1 zelena paprika
  • 1 manji patlidžan
  • 10-ak crnih maslina
  • 1 veća tikvica
  • nekoliko mini rajčica
  • 100 ml maslinova ulja
  • sol
  • papar

Vino Toljanić Vrbnička žlahtina


0,75L

Temp. serviranja:
8-12ºC

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio Cherry rajčica Natur*pur

Bio paprika crvena Natur*pur

Crne masline SPAR, bez koštice, 230g

Maslinovo ulje Natur*pur, 500ml

Tikvice Natur*pur, 500g

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...