Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Punjeni cannelloni s gljivama

Vaša ocjena:

1

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

30 min
  1. Na pola količine maslinovog ulja popržite sitno sjeckani luk, dodajte protisnuti češnjak i pola šampinjona narezanih na kockice. Kad tekućina reducira začinite solju i paprom, umiješajte sjeckane listove blitve, maknite s vatre i ohladite. Razradite krem sir, dodajte sitno sjeckane rajčice i ohlađene gljive s blitvom. Preostale šampinjone narežite na listiće i pržite na maslinovom ulju. Na kraju začinite i dodajte listiće maslaca. Cannellone prokuhajte i nadjenite, stavite u posudu za pečenje, ostavite između razmak, prelijte šampinjonima i umakom, zapecite 2 minute u pećnici na 180 °C. Poslužite toplo.

Savjet: Blitvu možete zamjeniti i drugim zelenim lisnatim povrćem kao što je špinat.​

Sastojci

Za 4 osobe
  • 12 cannellona
  • 400 g šampinjona
  • 300 g krem sira
  • 100 g crvenog luka
  • 1 režanj češnjaka
  • 40 ml maslinovog ulja
  • 50 g maslaca
  • 100 g rajčice
  • 100 g blitve
  • sol, papar

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio Rajčica Natur*pur, 500g

blitva

Maslac Natur*pur, 250g

Šampinjoni S-BUDGET, 500g

Tjestenina Cannelloni s jajima DESPAR, 250g

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...