Pošaljite vaš omiljeni recept!
registracija
|
prijava
Tips&Tricks
Home of BBQ
Recepti
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Recepti
Pošaljite vaš omiljeni recept!
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tips&Tricks by Špiček
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Kategorija
(nije obavezno)
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
>Traži
Recepti
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tražilica
Vrijeme pripreme:
do 15 min
do 30 min
do 45 min
više od 45 min
nije bitno
Težina pripreme:
lagano
srednje
teško
VIDEO RECEPT
Po kategoriji:
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Po nazivu:
> Traži
Recepti
/
Vegetarijanska jela
Ražnjići od lososa i povrća
Vaša ocjena:
5
Težina pripreme:
1
Vrijeme pripreme:
40 min
Losos narežite na kocke. Papriku i luk narežite na komade približno jednake veličine.
Na štapić nabodite crvenu papriku, kockicu lososa, luk, ponovno crvenu papriku, losos, zelenu papriku, luk, losos, luk i završite s crvenom paprikom. Gotove ražnjiće posolite.
Grančicu ružmarina ili origana umočite u maslinovo ulje, poškropite ražnjiće i pecite na srednjoj vatri sa svake strane. Ražnjiće poslužite tople uz krišku limuna.
Savjet:
Za lakše okretanje ražnjića koristite hvataljke.
Sastojci
Za
4
osobe
800 g lososa
300 g zelene paprike
300 g crvene paprike
150 g ljubičastog luka
80 ml maslinova ulja
1 limun
sol, papar
1 grančica origana
1 grančica ružmarina
Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:
Zatvori
Bio limun Natur*pur
Bio paprika crvena Natur*pur
Losos, odrezak
Ljubičasti luk
SPAR PREMIUM extra djevičansko maslinovo ulje, 500ml
Pitanja i odgovori
Ukupno
0 pitanja
Učitaj više pitanja
Postavi
pitanje...
registracija
|
prijava
> Pošalji