Pošaljite vaš omiljeni recept!
registracija
|
prijava
Tips&Tricks
Home of BBQ
Recepti
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Recepti
Pošaljite vaš omiljeni recept!
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tips&Tricks by Špiček
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Kategorija
(nije obavezno)
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
>Traži
Recepti
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tražilica
Vrijeme pripreme:
do 15 min
do 30 min
do 45 min
više od 45 min
nije bitno
Težina pripreme:
lagano
srednje
teško
VIDEO RECEPT
Po kategoriji:
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Po nazivu:
> Traži
Recepti
/
Vegetarijanska jela
Riža od cvjetače s mrkvom, kukuruzom i graškom
Vaša ocjena:
1
Težina pripreme:
1
Vrijeme pripreme:
30 min
Cvjetači odstranite vanjske listove, narežite na komade, odstranite tvrdu jezgru pa cvjetove naribajte na grubi ribež.
Mrkvu ogulite i narežite na kockice.
U kipućoj slanoj vodi kuhajte mrkvu 5 minuta, zatim dodajte grašak, nastavite kuhati još 3 – 4 minute pa dodajte ribanu cvjetaču i sve zajedno kuhajte još 4 – 5 minuta.
Ocijedite, dodajte kukuruz i sitno sjeckani češnjak, začinite maslinovim uljem i promiješajte.
Prije posluživanja dekorirajte listićima bosiljka.
Sastojci
Za
4
osobe
1 kg cvjetače
300 g mrkve
200 g kukuruza (konzerva)
150 g graška
2 režnja češnjaka
100 ml maslinovog ulja
sol
4 – 5 listića svježeg bosiljka
Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:
Zatvori
Bio mrkva Natur*pur
Grašak Natur*pur, 300g
Karfiol
Kukuruz SPAR, 340g
SPAR PREMIUM extra djevičansko maslinovo ulje, 500ml
Pitanja i odgovori
Ukupno
0 pitanja
Učitaj više pitanja
Postavi
pitanje...
registracija
|
prijava
> Pošalji