Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Sufle od špinata s tvrdo kuhanim jajima

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

30 min
  1. Očistite i nasjeckajte špinat, iscijedite rukama, dodajte otopljeni maslac, pospite s 30 g brašna, posolite i izmiješajte. Stavite špinat u lim, na masni papir u pećnicu na 180 °C da ispari voda.
  2. Razmutite jaja, dodajte mlijeko i preostalo brašno, začinite solju i po želji paprom. Kad iz špinata ispari voda zalijte smjesom jaja i nastavite peći dok ne porumeni.
  3. Koru prebacite na prozirnu foliju, premažite krem sirom, poslažite polovice tvrdo kuhanih jaja, zarolajte. Režite na deblje šnite i poslužite.

Sastojci

Za 4 osobe
  • 500 g špinata
  • 125 g maslaca
  • 4 jaja
  • 60 g brašna
  • 200 ml mlijeka
  • sol, papar
  • Nadjev:
  • 300 g krem sira
  • 4 tvrdo kuhana jaja

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio listovi špinata Natur*pur, 300g

Jaja SPAR, 6 komada

Maslac Natur*pur, 250g

Svježe mlijeko SPAR, 3,2%, 1L

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...