Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Tuna steak alla Sicilija

Vaša ocjena:

4

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

15 min
  1. Tunu narežite na komade 3 – 4 cm, posolite i ispecite na 30 ml ulja. Pri kraju pečenja u tavu dodajte polovice mini rajčica i popržite ih 1 – 2 minute. 
  2. Dodajte masline i kapare, pospite sitno sjeckanim peršinom, prelijte dobrim maslinovim uljem i poslužite.

Savjet: Boja svježe tune, ovisno o vrsti, varira od svijetloružičaste do duboko crvene.

Sastojci

Za 4 osobe
  • 800 g odrezaka od tune
  • 250 g crnih maslina
  • 150 g cvijeta kapara
  • 250 g mini rajčica
  • 2 – 3 grančice svježeg peršina
  • sol
  • 130 ml maslinova ulja

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio Cherry rajčica Natur*pur

Crne masline SPAR, bez koštice, 230g

Sol SPAR Vital

Tuna odrezak

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...