Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Cannelloni od poriluka i cvjetače

Vaša ocjena:

1

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

0 min
  1. Poriluku odstranite donji tvrdi dio pa narežite 2 komada poriluka dužine otprilike 10 cm. Laganim pokretima noža zarežite poriluk po dužini kako bi dobili tuljce za cannellone. Ostatak poriluka narežite na ploškice. U malu keramičku posudu za pečenje ulijte malo maslinova ulja pa dodajte poriluk narezan na ploškice koji će vam poslužiti kao podloga cannellonima s cvjetačom.
  2. U mikser stavite soju iz konzerve koju ste ocijedili i oprali u hladnoj vodi, dodajte 2 jaja, malo soli i svježeg papra, sjemenke komorača i malo maslinova ulja pa sve izmiksajte kako bi dobili gustu smjesu. U smjesu dodajte kuhanu cvjetaču pa kratko sve skupa izmiksajte kako bi ostali komadići cvjetače. Na kraju dodajte par kapi limuna pa sve lagano izmiješajte. Smjesom punite cannellone od poriluka pa ih složite u keramičku posudu u koji ste stavili poriluk narezan na ploškice.
  3. Preljev napravite tako da u zdjelu stavite jedno jaje, vrhnje za kuhanje, mlijeko, sjemenke komorača i malo soli. Pjenjačom izmiješajte pa prelijte po cannellonima. Za kraj na vrh naribajte parmezan i stavite peći u zagrijanu pećnicu 30 minuta na 200°C. Kada su cannelloni pečeni, ostavite da se malo ohlade pa uživajte u ovom ukusnom povrtnom jelu.

Dobar tek!

Sastojci

Za 0 osoba

Poriluku odstranite donji tvrdi dio pa narežite 2 komada poriluka dužine otprilike 10 cm...​

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...