Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Priprema mljevenog mesa

Vaša ocjena:

1

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

0 min
  1. Kako pripremiti mljeveno meso da kod dinstanja nema grudica već da ostane rahlo? Uz pomoć našeg videa ćete naučiti kako se to radi.
  2. Usitnite luk te ga pirjajte na ulju dok ne poprimi lijepu zlatnu boju. Luk možete odmah posoliti kako bi skratili vrijeme pripreme jer će luk usred soljenja brže omekšati.
  3. Stavite mljeveno meso u dublju zdjelu. Da bi vam meso prilikom dinstanja ostalo rahlo na 500g mesa ulijete 1 - 1,5 dcl mlake vode. Meso razradite pjenjačom. Dodajte meso u tavu s preprženim lukom te pirjajte dok tekućina iz mesa ne ispari. Nakon toga možete malo pojačati vatru da se meso zapeče.
  4. Mljevenom mesu dalje dodajete sastojke po želji ovisno o tome što želite pripremiti: umak bolognese, lasagne, itd.

Dobar tek!

Sastojci

Za 0 osoba

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...