Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Svježe začinsko bilje

Majčina dušica

Majčina dušica čest je začin jela s mesom, povrćem ili ribom, a masna jela slobodno začinite ovim začinom jer će ih učiniti lakše probavljivima.

Majčina dušica čest je začin jela s mesom, povrćem ili ribom, a masna jela slobodno začinite ovim začinom jer će ih učiniti lakše probavljivima. Dodajte je u jelo na samom početku kuhanja, a kad ste pri kraju s kuhanjem, izvadite cijelu grančicu. Podnosi duže kuhanje pa se koristi i za variva ili složence. Majčina dušica ima i ljekovita svojstva pa tako smiruje kašalj, opušta živce te je dobro sredstvo za dezinfekciju.

Suhi začini ili mirodije

Svježe začinsko bilje

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...