Novosti

SPAR BREND

Natur*pur

Okusi puni prirode i zdravlja skriveni su u jedinstvenim proizvodima s organskim BIO potpisom i čekaju vas na policama SPAR-a.

Kad brinemo o onome što konzumiramo pažljivo biramo proizvode. Bilo da želimo svojoj obitelji pružiti samo najbolje ili taj odabir posvećujemo sebi, namirnice s BIO potpisom i provjerene kvalitete uvijek su nam među prioritetima. Upravo takve čekaju vas s Natur*pur potpisom. Brend kreiran u skladu s prirodom, prepun je zdravlja i vrijednih sastojaka. 

Lako je stoga odabrati energiju i vitalnost ako znate da je Natur* Pur iz kontroliranog organskog uzgoja. Nije novina da su rajčice iz organskog uzgoja ukusnije i zdravije, a sirni namaz, maslac ili vrhnje iz ove linije garancija su zdravog obroka. Važno nam je da jedemo zdravo, a s više od 250 proizvoda linije Natur*pur lako je složiti tjedni jelovnik s namirnicama za koje znamo da odgovaraju najvišim europskim standardima za BIO proizvode. Ne samo da je dobro usvojiti zdrave prehrambene navike, već je dobro znati da sve što ćete staviti na stol nije bilo tretirano kemikalijama, da je potpuno prirodno i sa svim hranjivim vrijednostima jer je očuvan proces tradicionalnog seoskog uzgoja i prerade po najvišim standardima pa je i okoliš sačuvan.

Zdrav izbor tako postaje još jednostavniji i lakši, a zadovoljstvo vaše obitelji zagarantirano. Zdravi obroci sasvim će se lako naći na vašem stolu, a poželite li nešto slatko, ni to nije problem. Jer Natur*pur nudi baš sve za potpuni prehrambeni užitak. Europske oznake bioloških proizvoda jamče da ono što konzumirate ima snagu i vrijednost.

Greenpeace, sinonim borbe za očuvanje planeta, dao je brendu Natur*pur najvišu ocjenu i proglasio ga iznimno vjerodostojnim, što je danas itekako važno. To je samo još jedna od potvrda kvalitete uzgojene u skladu s prirodom.