Teriyaki pileća krila

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

2

Vrijeme pripreme:

60 min
  1. Napravite marinadu od umaka od soje, sezamova ulja, nasitno naribanog đumbira i nasjeckanog češnjaka.
  2. Meso marinirajte najmanje 30 minuta.
  3. Marinirana krilca ispržite u tavi, pospite sezamom, dodajte kolute crvene papričice i kriške limete, dekorirajte listićima peršina i poslužite.

 

> PRELISTAJTE NAŠ AKCIJSKI LETAK

Sastojci

Za 4 osobe
  • 1,5 kg pilećih krila

Marinada:

  • 80 ml umaka od soje
  • 20 ml sezamova ulja
  • 10 g naribanog svježeg đumbira
  • 1 češanj češnjaka
  • 10 g crnoga sezama
  • 1 limeta
  • 2 - 3 grančice svježeg peršina
  • 1 svježa crvena papričica

Vino Degrassi Malvazija


0,75L

Temp. serviranja:
12ºC

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE: