Ražnjići s povrćem i halloumi sirom

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

4 min
  1. Narežite sir na kocke približne veličine kao i rajčice, tikvicu prepolovite i narežite na deblje ploške.
  2. Na štapiće za ražnjiće nabodite redom rajčicu, tikvicu i sir, ponovite tako još jednom, na kraju dodajte plošku tikvice.
  3. Ražnjiće prije pečenja premažite maslinovim uljem, pecite na grillu sa svih strana lagano okrećući. Narežite listiće peršina.
  4. Gotove ražnjiće začinite krupnom solju, pikantirajte preostalim maslinovim uljem, pospite peršinom i poslužite.

Sastojci

Za 4 osobe
  • 500 g mini rajčica
  • 500 g Halloumi sira
  • 200 g tikvica
  • 100 ml maslinovog ulja
  •  ½ vezice svježeg peršina – list
  • krupna morska sol

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE: