Kruh s fetom

Vaša ocjena:

4

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

70 min
  1. Zagrijte pećnicu na 180°C. Mali duguljasti kalup obložite papirom za pečenje.
  2. Fetu narežite na kockice, a sir gaudu naribajte na krupni ribež.
  3. Nasjeckajte bosiljak i vlasac.
  4. U zdjeli pomiješajte brašno i prašak za pecivo.
  5. U drugoj zdjeli umutite jaja, posolite, popaprite, ulijte ulje i mlijeko i promiješajte.
  6. Smjesu od jaja ulijte preko brašna, nježno promiješajte, dodajte ribani sir, fetu i začinsko bilje, promiješajte i ulijte u kalup.
  7. Pecite 45 - 50 minuta.

Sastojci

Za 4 osobe
  • 3 jaja
  • 200g feta sira
  • 180g glatkog brašna
  • 100g ribanog sira Gaude
  • 100 ml mlijeka
  • 2 žličice praška za pecivo
  • sol 
  • stručak vlasca 
  • grančica svježeg bosiljka
  • 4 žlice maslinovog ulja
  • papar

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE: